Centrum Jeugd en Gezin Voorst
Je zoekt hulp en advies | Logopedie in de gemeente Voorst

Logopedie in de gemeente Voorst

Logopedie gemeente Voorst

De gemeentelijke logopedie is onderdeel van het CJG Voorst. De logopedisten, Renate Bosch en Winanda Jansen, bezoeken met de logopediebus de kinderen bij alle basisscholen in de gemeente Voorst.

 

Alle 5-jarigen krijgen bij hun eigen school een screening in de logopediebus. Waar nodig volgt hierna een kortdurende behandeling of een doorverwijzing naar een logopediepraktijk.

 

Logopedisch spreekuur 0-4 jaar

De logopedisten hebben twee keer per maand een logopedisch spreekuur op afspraak, in het Kulturhus in Twello voor kinderen van 0 tot 4 jaar. 

Het spreekuur is tussen 8.30 uur en 12.30 uur in het CJG, Kulturhus Twello. Renate en Winanda werken nauw samen met de medewerkers van het consultatiebureau.

De logopedistes zitten er in principe elke tweede dinsdag van de maand en elke vierde vrijdag van de maand. Bezoek aan het spreekuur is op afspraak. Wil je de exacte data klik dan hier.

 

Folders

Er zijn een aantal folders met informatie over logopedie.  Voor deze onderwerpen kan je bij de logopedisten terecht.

 

Artikel Voorster Nieuws van 21 februari 2017 

 

Afspraak maken

Bel voor een afspraak:

Winanda Jansen, tel 06-15966667, w.jansen@voorst.nl

Renate Bosch-Reinten, tel. 06-54645164, r.reinten@voorst.nl

 

Checklist

Is het moeilijk te beoordelen of je je kind moet aanmelden voor een logopedisch onderzoek? Dan kan het invullen van deze checklist helpen. Als je de checklist opstuurt zal de logopediste contact met je opnemen voor een afspraak.