Humanitas Match 12-25 jaar

Match ondersteunt jongeren in de leeftijd van 12 tot 25 jaar bij het vinden van hun plek in de maatschappij, het versterken van het zelfvertrouwen, vergroten van hun netwerk en het maken van keuzes in bijvoorbeeld school, werk of vrije tijd.

 

We zetten gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers in die voor een jaar gekoppeld worden aan een jongere en zij worden begeleid door een coördinator.

 

Het gaat over

Samen - activiteiten ondernemen - sporten - creatief bezig - de deur uit – contact - film kijken – shoppen – elkaar vertrouwen – gelijkwaardig – vrienden maken - praktische hulp - zelfvertrouwen - toekomst - perspectief 

 

Maatje en coach

De vrijwilliger is een maatje, een coach

Twee benamingen voor onze enthousiaste, gemotiveerde vrijwilligers met een hart voor jongeren. Een maatje of coach besteedt gemiddeld 2 uur per week aan een jongere. 

 

Meer informatie

  • In de folder staat meer informatie.
  • Ben je benieuwd wat Match in 2019 heeft gedaan klik hier.
  • Ben je enthousiast na het lezen van de folder of nieuwsgierig?  Als je je aan wilt melden kan dat via het CJG of via Karijn Sieben van Humanitas. Er zal contact met je worden opgenomen en samen wordt gekeken of er maatje of coach is die bij jou past.

 Geef feedback